Özgür-Der Üzerinden Kemalist Cephe Oluşturuluyor
12 Aralık 2019

Özgür-Der Üzerinden Kemalist Cephe Oluşturuluyor

Haksöz Haber

Köklü Değişim Medya

Katıldığı televizyon programında bir takım iddia ve ithamlarla Şehir Üniversitesi’ni hedef alan Hadi Özışık, Özgür-Der’i de hedef gösterip Kemalist bir cephe oluşturmaya çalıştı.

Bir süredir devam eden Şehir Üniversitesi tartışmaları, siyasi bir kavgaya dönüştü. Bu kavgada iktidarın yanında yer alan Özışık, karşı tarafı bir takım iddia ve ithamlarla suçladı. Özgür-Der’i de “Kemalizme Ölüm” diyenler diye sıfatlandırıp, Kemalist güruhu yanına alarak bir cephe oluşturmaya kalktı.

Programı haberleştiren Haksöz Haber Hadi Özışık’ın konuşmasını şöyle yorumladı:

Hadi’ler Varken, Ömer’ler Aramak Beyhude Olur

Meğer Şehir Üniversitesi öğretim üyelerinin tamamı “Kemalizme Ölüm” diyen Özgür-Der ziyaretinin ardından imzalarını çekmişlermiş!

Kendini gazeteci diye pazarlayan Hadi Özışık asparagas haberlerin son dönemde prim yaptığını ve ranta dönüşeceğini bilecek kadar kurnaz.

Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler Özgür-Der’e karşı Kemalist bir cephe oluşturmak için adeta seferberlik ilan etmişler.

İnternethaber portalının sahibi ve yöneticisi Hadi Özışık muhalefet yaptığı dönemleri unutturmak istercesine bir süredir “en hakiki ve özbeöz ölümüne Reisçi” rolleri ve raconu kesiyor. Doğu Perinçek ve Pelikan Şebekesi gibi Hadi Özışık da ölümüne Reisçi olduğunu kanıtlamak ve iktidar imkanlarından nemalanmak için en garanti yolu tercih ediyor: Ahmet Davutoğlu ve Şehir Üniversitesi’ne yönelik her türlü yıkıcı hamleyi yapmak. Ahmet Davutoğlu’nun kızını öğrencileri kışkırtan provokatör olarak lanse etmek, Özgür-Der’in Şehir Üniversitesi ziyaretini Kemalist cephe oluşturmak için fırsata çevirmek, öğretim üyelerinin destek ziyareti için gelenlere kızıp imzasını çekmekle itham etmek gibi hepsi çok ucuz ve dahası hepsi çirkin yalanlar uydurmak Hadi Özışık’ın karakterine uygun zaten.Tuhaf olan kıblesiz ve ahlaksız trol sürüleriyle toplumu manipüle ederken ha bire Ömerler, Haticeler aradığınızı ilan etmek. Daha düne kadar beraber olduğunuz dostlarınızı alavere dalavere çevirmekle, dolandırıcılık yapmakla suçlayıp yalancı ve müfterilerle yoldaşlık ederken hanenizde, beldenizde bereket ve huzur kalır mı hiç?

Karbeyazı olmuş saçından sakalından, eşinden dostundan utanmayı unutacak kadar gözünü hırs bürüyünce bu tür müsamerelerde sevinçle rol almak hiç de zor olmuyor demek ki.