Musa Bayoğlu, Van Kitap Fuarı’nın Son Günlerinde Okurlarıyla Buluştu
17 Aralık 2018

Musa Bayoğlu, Van Kitap Fuarı’nın Son Günlerinde Okurlarıyla Buluştu

Köklü Değişim Medya

Van’da bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Van Kitap Fuarı’, rekor ziyaretçi sayısıyla sona erdi. Köklü Değişim Yayıncılık'ın fuarın son haftasındaki konuğu Yazar Musa Bayoğlu idi.

Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan ‘Van Kitap Fuarı’na ilgi beklenenin üzerinde oldu. Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezindeki kitap fuarına Vanlılar adeta akın etti. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve dün akşam sona eren kitap fuarı, rekorla tamamlandı. 7 Aralık’ta kapılarını açan Van Kitap Fuarını 10 günde yaklaşık 250 bin kişi ziyaret etti.

Ünlü yazarları okuyucularıyla buluşturan fuarda; söyleşi, panel ve çocuk aktiviteleri gibi birçok etkinlik yer alırken, 100’e yakın yazar ise okurlarıyla imza günleri gerçekleştirdi. 150 yayınevi ve 150 yazarın katıldığı fuar alanına Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz servis hizmeti de verildi. Yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülen çalışma ile hafta içerisinde okullarından fuar alanına 25 bin öğrenci ücretsiz olarak taşındı.

Van Büyükşehir Belediyesinin geçen yılki ilk kitap fuarını yaklaşık 150 bin kitapsever ziyaret etmişti.

Van Kitap Fuarı’na katılan Köklü Değişim Yayıncılık’ın bu haftaki yazar konuğu Köklü Değişim Yazarı Musa Bayoğlu idi. Okuyucularıyla buluşup kitaplarını imzalayan Bayoğlu, fuar çerçevesinde bir de söyleşi gerçekleştirdi.

Köklü Değişim Van Temsilciliği'nin organize ettiği “Yemen ve Sorumluluklarımız” konulu panele katılan Musa Bayoğlu, ertesi sabah da yine Köklü Değişim Van Temsilciliği’nce organize edilen Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya Temsilcilerine yönelik kahvaltı programına iştirak etti.

KÖKLÜ DEĞİŞİM STANDI VE YAZAR MUSA BAYOĞLU’NUN VAN TEMASLARINDAN KARELER:

Van AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Belediye Başkan Adayı Nejdet Takva Köklü Değişim standını ziyaret etti:

Köklü Değişim Yazarı Musa Bayoğlu, 15 Aralık Cumartesi günü Köklü Değişim standında okurlarıyla buluştu, kitaplarını imzaladı:



Musa Bayoğlu, Van Kitap Fuarı vesilesiyle geldiği Van'da, Köklü Değişim Van Temsilciliği'nin organize ettiği "Yemen ve Sorumluluklarımız" konulu paneli sundu:




Köklü Değişim Temsilciliği tarafından Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya Temsilcilerine yönelik Kahvaltı programı düzenlendi. Musa Bayoğlu'nun Van Kitap Fuarı münasebetiyle Van'a gelmesine binaen katıldığı kahvaltı programında kısa bir sohbet gerçekleştirdi:




Köklü Değişim Yazarı Musa Bayoğlu, 16 Aralık Pazar günü de Köklü Değişim standındaydı. Burada okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladı:

https://resmim.net/f/d7HRWx.jpg
https://resmim.net/f/Ljl888.jpg
https://resmim.net/f/EKu0hB.jpg
https://resmim.net/f/yxETpW.jpg

Van Kitap Fuarı etkinlikleri çerçevesinde Yazarımız Musa Bayoğlu, okurların yoğun katılımıyla "İslam Davetini Taşımanın önemi" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi:




Musa Bayoğlu, söyleşi sonrasında da Köklü Değişim standında okurlarıyla buluştu: