Kur’an’ın Hükmü Yoksa Zulüm Kaçınılmazdır
10 Nisan 2019

Kur’an’ın Hükmü Yoksa Zulüm Kaçınılmazdır

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

31 Mart yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkanı seçilen ve göreve Kur’an-ı Kerim’i öperek başlayan CHP’li Tanju Özcan ilk zulmüne imzayı attı. Suriyeli mültecilere yardım yapılmayacağını açıklayan Tanju Özcan’ın iyiliği, muhtaca yardımı emreden ve Müslümanların kardeş olduğunu söyleyen Kur’an-ı Kerim’i şov amaçlı öperek menfaat çerçevesinde seçmenine mesaj verdiğini teyit etmiş oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen ve mazbatasını Kur’an-ı Kerim’e el basarak alan Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, ilinde yaşayan Suriyeli mültecilere aşevinden yemek verilmeyeceğini ve işyeri açma ruhsatı alma imkanı tanınmayacağını açıkladı.

Tanju Özcan, savaşın zor şartları nedeniyle muhacir olarak memleketimizde misafir edilen Suriyeli Müslüman kardeşlerimizin, ekmeğiyle ve maişetiyle uğraşarak, Kur’an-ı Kerim’in hükümleri ile taban tabana zıt, utanç verici bir zulme imza atmış oldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Kur’an-ı Kerim’e el bastıktan sonra mazlumlara karşı nefreti körükleyen söylem ve eylemleri, İslam’dan uzak ve çelişen, “Kapitalist Demokrasi”nin menfaat temelleri üzerine bina edilmiş fikirleriyle uyuşan çirkin icraati kamuoyunun da gündeminde.

Her kulun rızkının Allah (s.v.t.) tarafından tayin edilmesine iman etmemiş fikirlerle dolu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tanju Özcan şöyle dedi:

“Tekrarlıyorum...ben Başkan olduğum sürece,Yatağa aç giren vatandaşlarımız var iken,Bolu da Türk Halkının vergilerinden oluşan bütçemizden, SURİYELİLERE bir tek kuruş yardım yapılmayacaktır..”