Köklü Değişim Yayıncılık, Kahramanmaraş Uluslararası 5. Kitap Fuarı’nda
11 Ekim 2018

Köklü Değişim Yayıncılık, Kahramanmaraş Uluslararası 5. Kitap Fuarı’nda

Ajanslar, Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı, kapılarını bugün kitapseverlere açtı.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde 10 gün boyunca devam edecek ve Anadolu'nun en büyük kitap fuarı olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı'na Köklü Değişim Yayıncılık’ın yanı sıra yüzlerce yayınevi ile yazar katılacak.

Uluslararası fuar, 11-21 Ekim 2018 tarihlerinde tüm Kahramanmaraş halkının yanı sıra civar illerden gelecek okuyuculara da ev sahipliği yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ, 5. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı'na herkesi beklediklerini belirterek, "Kitap fuarımıza tüm Kahramanmaraş halkımızın yanı sıra civar illerimizdeki kitapseverlerimizi de davet ediyoruz. Özellikle de ailelerimiz çocuklarını mutlaka kitap fuarımıza getirsinler ve çocuklar kitaplarla buluşsunlar." dedi.

İlahiyatçı-Yazar Abdullah İMAMOĞLU’nun Köklü Değişim Yayıncılık standında katılacağı Fuara, 234 yayınevinin yanı sıra 247 de yazar katılacak. 13-14 Ekim tarihlerinde Köklü Değişim Yayıncılık standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak olan Abdullah İMAMOĞLU, 14 Ekim saat 14:00’te de “Ümmetin Vahdetinin Önündeki Engel: Milliyetçilik” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

Halit ERTUĞRUL, Ebubekir SOFUOĞLU, Prof. Dr. İsmail KARA gibi 247 isim, kitap fuarı süresince çeşitli söyleşiler, konferanslar ve imza günleri etkinliklerine katılacak.

Fuar alanına ulaşım:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Ekim 2018 günü saat 11.00’de kapılarını kitapseverlere açacak Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’na gidecek olan otobüs seferleri açıklandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada: “Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı süresince halkımızın fuara rahat ulaşımını sağlamak amacıyla 5 adet Belediye Otobüs hattı, 8 adette özel halk otobüsü 4 tane de Ekspres hat olmak üzere toplamda 17 hatla hizmet verilecektir. Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’na gitmek isteyen vatandaşlarımız Belediye otobüslerimizden 30-B, 30-C, 32-B, 36-A ve 36-B ile, Özel halk Otobüslerinden 11, 21, 24, 25, 26, 32, 33 ve 38 numaralı hatlarla ulaşabilirler. Ayrıca Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünden başlamak üzere Şekerdere, Azerbaycan Bulvarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Karşısı, Madalyalı kavşak ve Kahramanmaraş Fuar Merkezi güzergahından her gün 10.00, 12.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde hareket edecek Eskpres hatla da gidebilirler” denilerek bilgi verildi. Yapılan açıklamada ayrıca vatandaşların 444 6 851 nolu telefondan veya 0531 082 00 22 numaralı whatsap hattından otobüslerle ilgili bilgi alabilecekleri belirtildi.