“İsrail” Askerleri Down Sendromlu Gencin Kolunu Kırdı
21 Temmuz 2018

“İsrail” Askerleri Down Sendromlu Gencin Kolunu Kırdı

DOAM

Köklü Değişim Medya

“İsrail askerleri”, Filistin'in El-Halil kentinde down sendromlu bir gence işkence uygularken kolunu kırdı.

Her gün yeni bir katliam ya da işkence haberinin geldiği işgal altındaki Filistin topraklarında, “İsrail” işgal kuvvetleri bu kez de zihinsel engelli Filisitinli bir Müslümanın kolunu kırdı.

""

“İsrail”, yıllardır sürdürdüğü sistematik işgal, katliam ve işkence politikalarına kesintisiz devam ederken, İslam beldelerinin yöneticileri bu zulme sessiz kalarak ya da boş kınamalarla geçiştirerek işgalcileri cesaretlendirmeye devam ediyor.

Dünyanın gözü önünde kanunsuzluk, haydutluk, katliamlar, meşrulaştırılırken, İslam beldelerini yöneticileri de bu zulmü geçekleştiren gasıp Yahudilerle ticari ilişkilerini sürdürerek eşkıyalığı legal hale getiriyor.

Büyük Dönüş Yürüyüşü'nün başladığı günden bu yana gazeteci, aktivist, çocuk ve silahsız sivil göstericileri hedef alan saldırılarına devam eden “İsrail”e karşı hiçbir yaptırım da bulunulmaması, taviz üstüne taviz verilmesi sonucu önce Kudüs sözde “İsrail” devletinin başkenti ilan edilirken, dün de “Yahudi ulus devleti” yasası “İsarail” meclisinde kabul edildi.

Gazze'de onlarca kişiyi katleden “İsrail” işgal kuvvetleri, Batı Şeria'da ve El-Halil'de de vahşet dolu eylemlerde bulunuyor.

Gasıp Yahudi, Aynı İşkenceyi Daha Önce de Uygulamıştı

Aralık 2017'de ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararına karşı sokağa dökülen Filistinlilere orantısız güç uygulayan “İsrail”, El-Halil'de down sendromlu bir çocuğu gözaltına almıştı.

Fotoğraflar: Amer Shallodı