İslam Cahili Laik Kafalılar Saldırılarına Devam Ediyorlar!
04 Mart 2021

İslam Cahili Laik Kafalılar Saldırılarına Devam Ediyorlar!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir’in tüm dünyada başlattığı “Yıkılışının 100. Yılında Hilafet’i Yeniden Kurun” başlıklı kampanya çerçevesinde devam eden çalışmalar sebebiyle laik Kemalist çevrelerin saldırıları devam ediyor.

Bir taraftan ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Sözcü, Cumhuriyet, SOL, Birgün, Tele1, Veryansın TV gibi sol örgüt ve ajansların tahrik ve kışkırtmasıyla kampanyaya destek veren Müslümanlar gözaltına alınırken diğer taraftan bazı yazar, çizer, program yönetmeni ve profesörler de cehaletlerini ifşa ederek Hilafet ve Hizb-ut Tahrir hakkında konuştular.

Bu katı ulusalcı laik çevrenin Hilafet ve Hizb-ut Tahrir hakkında ortaya attıkları iddia ve söylemler kendilerini gülünç duruma düşürüyor. Kemalizm ezberinden başka hiçbir sermayeleri olmayan bu Türkçü cahiller cehaletlerini bu şekilde toplum nazarında ifşa etmiş oldular.

YüzleşmeTV isimli You Tube kanalının sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Sünnet düşmanı Ramazan Koyuncu dün Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Filiz’i programına konuk etmişti. Programda Hilafet ve Hizb-ut Tahrir hakkında yalan yanlış ileri geri konuşan Şahin Filiz ve Ramazan Koyuncu Hizb-ut Tahrir ve Hilafet’i karalamaya çalıştılar.

Programda Hizb-ut Tahrir’in Halifesiz geçen dönemde yaşayan Müslümanlara kafir dediği iftirasını attılar. Oysa Hizb-ut Tahrir’in böyle bir iddiası ya da açıklaması bulunmuyor. Hizb-ut Tahrir, neşriyatlarında Rasulullah (s.a.v.)’in “Her kim de boynunda bey'at olmadığı halde ölürse, cahiliye ölümü ile ölmüş gibi olur.” (Sahih-i Müslim, 1851.) hadisini esas alır. Halife varken biat etmenin farz olduğunu, halife yoksa Hilafet’i ikame etmenin Müslümanların üzerine farz olduğunu açıklamaktadır. Bu konuyu bir kitap alıp, okuyup öğrenmek varken, komik ikili bomboş söylemlerle cehaletlerini sergileyerek bilmedikleri bir konuda program yapma cesaretinde bulundular. Allah’ın hükmünden gayrısının küfür olduğu Kur’an-ı Kerim’deki ayetlerde sabit iken, bu hakikati bile inkâr eden ifadelerle kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar.

13 asırlık Hilafet’i inkâr eden ikili şeri delilleri bir kenara bırakıp kendi kafalarından Halifeliği tanımlayarak cehaletin dibine vurdular. Hizb-ut Tahrir’in yapmadığını ya da söylemediklerini varmış gibi göstermekte pek mahir bu ikili programın geri kalan kısmında da yalanlarına devam etti.