İşgalci Yahudi Varlığı, 20 Müslümanı Gözaltına Aldı
28 Haziran 2022

İşgalci Yahudi Varlığı, 20 Müslümanı Gözaltına Aldı

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Filistin’i işgal eden Yahudi varlığı, Batı Şeria'da 20 Filistinli Müslümanı gözaltına aldı, bir kişiyi de baskınlar sırasında gerçek mermiyle yaraladı.

“İsrail” askerleri Batı Şeria'nın çeşitli kentlerindeki Filistinlilerin evlerine sabah saatlerinde baskınlar düzenledi.

Filistinli Esir Enformasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, “İsrail” ordusunun Batı Şeria'nın çeşitli kent ve beldelerine düzenlediği baskınlarda 20 Filistinliyi gözaltına aldığı belirtildi.

“İsrail” askerlerinin Batı Şeria'daki Cenin kentine düzenlediği baskında bir Filistinli gerçek mermiyle yaralandı. Yaralının durumuna dair bilgi verilmedi.

“İsrail” güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te keyfi olarak sık sık evlere baskın düzenleyerek, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sıradan hale gelen gözaltılar sonrası aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinlilerden bazıları günlerce gözaltı merkezlerinde tutuluyor.

İslam beldelerindeki yöneticiler gasıp Yahudi varlığıyla “normalleşme” adını verdikleri ihanetle İslam’a ve Müslümanlara ihanet ederken, zulüm ve katliamları da kınayarak işgalci “İsrail”i cesaretlendirmeyi sürdürüyorlar.