Bahçeli: ‘Cumhur İttifakı’na Bağlılığımız Devam Edecek’
01 Kasım 2018

Bahçeli: ‘Cumhur İttifakı’na Bağlılığımız Devam Edecek’

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına gönderdiği genelgede, MHP’nin, Cumhur İttifakı’na bağlılığının devam ettiğini, ancak 31 Mart yerel seçimlerine tek başına katılacağını vurguladı.

Gönderilen Genelgede partililerden, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarı" olarak tanımlanan Cumhur İttifakı'na seçim sürecinde uygun bir şekilde hareket etmeleri istendi.

Genelgede ayrıca; “Cumhur İttifakı Türk tarihinin bir anında, tesadüfen, siyasi pazarlık neticesinde ortaya çıkmış gelip geçici bir heves, iş bitimi dağılacak kuru bir ortaklık değildir, asla da böyle görülmemelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’na bağlılığı devam etmekle birlikte, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine tek başına ve Türkiye’nin her seçim çevresinde katılacaktır.

Partimiz Mahalli İdareler Seçimlerine adıyla, amblemiyle ve ülkemizin her seçim çevresinde tek başına katılacaktır. Buna rağmen Cumhur İttifakı’nın doğasına uygun hareket edilecek, söz, açıklama, beyanat ve siyasi değerlendirmelerin saygı ve nezaket içerisinde yapılmasına azami ölçülerde riayet gösterilecektir.

Partimiz Mahalli İdareler Seçimlerine adıyla, amblemiyle ve ülkemizin her seçim çevresinde tek başına katılacaktır. Buna rağmen Cumhur İttifakı’nın doğasına uygun hareket edilecek, söz, açıklama, beyanat ve siyasi değerlendirmelerin saygı ve nezaket içerisinde yapılmasına azami ölçülerde riayet gösterilecektir." ifadelerine yer verildi.