’Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!’ Kampanyası Ziyaretleri - II
20 Şubat 2020

’Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!’ Kampanyası Ziyaretleri - II

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim tarafından başlatılan “Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!” kampanyası çerçevesinde siyasi parti, İslâmi camia ve STK’lara yönelik ziyaretler sürüyor.

Yapılan ziyaretlerde, “Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!” kampanyası kapsamında İstanbul Sözleşmesi, kadının beyanını yeterli gören 6284 No.lu Yasa ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projelerinin ifsat ediciliği gözler önüne serildi.

Ayrıca ziyaretlerde, “Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!” kampanyası için özel olarak hazırlanan kitapçıklar takdim edildi.

•ANKARA

Köklü Değişim Ankara Temsilcisi Kadir KAŞIKCI ve Köklü Değişim yazarı Yılmaz ÇELİK, Büyük Birlik Partisi Medya, Tanıtım ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünsal KARABULUT ile bir görüşme gerçekleştirdi. Karabulut, Müslüman aileyi yakından ilgilendiren bu kampanyaya desteklerini ifade etti.

•VAN

Köklü Değişim Van Temsilciliği’nden Zekeriya YILDIZBAŞ ve Tarık ŞEKER, TÜMKİAD Van İl Başkanı Müslüm BİRDAL ile kampanya çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirdi. Kampanya kitapçığının da takdim edildiği görüşmede Müslüm BİRDAL kampanyaya destek vereceklerini söyledi.

•KONYA

Köklü Değişim Konya Temsilcisi İlahiyatçı Ahmet CERAN ve Mustafa CERAN’dan oluşan Köklü Değişim heyeti HİKMETDER’e kampanya kapsamında bir ziyarette bulundu.

HİKMETDER camiası da kampanya kapsamında Köklü Değişim’e destek vereceğini söyledi.

•KD KADIN KOLLARI - DİYARBAKIR

Köklü Değişim Kadın Kolları adına Hatice Sana ve Esra Kurt, Diyarbakır Özgür-Der'e bağlı Bilgi ve Erdem Vakfı'na ziyarette bulundu. Dernek temsilcileri Nuran Şimşek, Kübra Karaoğlu ve Nurşef Bars tarafından karşılanan Köklü Değişim Kadın Kolları temsilcileri “Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!” kampanyası hakkında bilgi verdi.

Bu bağlamda aile kurumunda yaşanan tahribatın nedenleri konuşuldu. İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW projelerinin arka planında yaşanan mağduriyetler, ETCEP (Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesi)’le beraber okullarda taze zihinlerin kirletilmesi, Batılılaşmanın aile ve toplum üzerinde oluşturduğu tahribatlar ve çözümleri hakkında konuşuldu.

“Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!” kampanyası adı altında başlatılan imza çalışması hakkında bilgi verildikten sonra ziyarete son verildi.

#AileyiNesliToplumuKoru