10 Kasım’da Okulda Putperest Ayini
13 Kasım 2019

10 Kasım’da Okulda Putperest Ayini

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

10 Kasım anma törenlerinde bir okulda çekilmiş görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük tepki topladı. Öğretmenler 21. Asırda hala kula kulluğa çağırının işlendiği gerici gösteriler hazırlayıp, öğrencileri Mustafa Kemal’in resmine secde ettiriyor.

10 Kasım töreninde kaydedildiği tahmin edilen görüntülerde, bir ilkokul öğretmeninin öğrencilerini Mustafa Kemal'in fotoğrafına secde ettirdiği görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.

Pagan ayinlerini andıran görüntülerin sıkça rastlandığı her 10 Kasım’da hükümet bu çalışmalarla ilgili soruşturma ya da inceleme açmayarak daha da yaygınlaşmasını sağlıyor.

Önceki yıllarda da bu tip putprest ayinlerini çağrıştıran çalışmalar yapılmıştı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, ilkokul öğretmeni, büyük bir Mustafa Kemal fotoğrafının önünde öğrencilerini sıralıyor.

Daha sonra öğrenciler, fotoğrafın altında "Atatürk İlkelerini" temsil eden kağıttan şeritleri tutarak, fotoğrafın önünde secdeye kapanıyor.

Sanki bir ilahın buyruklarına bağlanmanın işlendiği görüntüler, körpe beyinlerin nasıl zehirlendiğini ortaya koydu.

Müslümanlar çocuklarını bu okullara, ilim tahsil etmeleri ve topluma faydalı bireyler olmaları için gönderirken, hükümetin ve MEB’in idaresi altındaki öğretmenler, okullarda kula kulluğu, putperestliği, İslam nizamını kaldırıp Batı’dan ithal kanunları dayatanlara secde etmeyi öğretiyorlar.